TP-Link TL-SG108E 8 poorts 1000Mbps Gigabit Switch

De TP-Link TL-SG108E 8-poorts Gigabit Switch zorgt voor een gemakkelijke manier om verschillende apparaten in het netwerk op te nemen.  De TL-SG108E heeft 8 x 10/100/1000Mbps poorten, waarmee de sw...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 34,50 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen Supersnel betalen met  Tikkie Je accepteert de voorwaarden door hierop te klikken

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De TP-Link TL-SG108E 8-poorts Gigabit Switch zorgt voor een gemakkelijke manier om verschillende apparaten in het netwerk op te nemen. 
De TL-SG108E heeft 8 x 10/100/1000Mbps poorten, waarmee de switch zelf detecteert welke snelheid het huidige netwerk heeft en zichzelf automatisch aanpast.

De TL-SG108E een ontwerp met een lager stroomverbruik. Met de innovatieve, energiebesparende technologie, kan de TL-SG108E tot max. 80% van het stroomverbruik besparen, waarmee het een milieuvriendelijke toepassing voor uw thuis- of kantoornetwerk is.

Wanneer een computer of apparaat uit staat, gaat de bijbehorende poort van een traditionele switch door met het verbruiken van aanzienlijke hoeveelheden stroom. De TL-SG108E kan automatisch de linkstatus detecteren van elke poort en het stroomverbruik van poorten die niet gebruikt worden, verminderen, wat resulteert in max. 80% vermindering in stroomverbruik. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.