• Gratis verzending v.a. € 59.-
  • Voor 17:00 besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis!
  • Retourneren
BullGuard internet security beveiligingspakket
BullGuard internet security beveiligingspakket €24,50

BullGuard internet security beveiligingspakket

€24,50
  • Gratis verzending vanaf € 59.-
  • Binnen 14 dagen retourrecht.
  • Licentie software | Geen verzendkosten.
Informatie

Licentie & Download link


Probeer het pakket voor 60 dagen Klik hier

Wat zijn de nieuwe functies van BullGuard Internet Security?

BullGuard Internet Security is een complete internetbeveiligingsoplossing – het programma beschermt u en uw computer tegen alle onlinebedreigingen: identiteitsdiefstal, creditcardfraude, hackers, virussen, spyware enzovoort.

Het wordt geleverd met een uitgebreide reeks functies die op elke mogelijke bedreiging zijn voorbereid, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw digitale veiligheid:

- Behavioural Detection zorgt ervoor dat onze antivirus-engine 65% meer virussen onderschept dan traditionele antivirus-engines

- Safe Browsing zorgt ervoor dat onveilige websites worden gemarkeerd op elke pagina met zoekresultaten

- Vulnerability Scanner zorgt ervoor dat u wordt gewaarschuwd als u verouderde software gebruikt die een risico kan vormen

- Online Backup laat u uw meest waardevolle gegevens te beschermen

- Parental Control maakt het beveiligen van uw kinderen op het internet een stuk eenvoudiger.

We hebben het gebruiksgemak verder verbeterd, zodat het nog intuïtiever is en we hebben ervoor gezorgd dat u zelf kunt bepalen hoeveel feedback (pop-upvensters en waarschuwingen) u ontvangt van het programma.
Naast alle beveiliging krijgt u een onlineback-up van 5 GB en een licentie voor 1 pc zodat u in elk opzicht gedekt bent!

Verbeterde antivirus-engine

De traditionele, op definities gebaseerde, detectiemethoden zijn zeer betrouwbaar, maar deze beschermen u alleen tegen virussen, spyware en andere malware die al bekend zijn. Wat gebeurt er dan als er een nieuwe bedreiging van uw pc zich voordoet? Als u gebruik maakt van BullGuard, hebt u gelukt en bent u veilig. Want naast de traditionele manier om malware te detecteren, maken we gebruik van een geavanceerde technologie, Behavioural Detection, waarmee onbekende spyware en virussen worden gedetecteerd aan de hand van hun gedrag - op basis van de bestands-, register-, proces- en netwerkgebeurtenissen. Als abnormaal gedrag wordt gedetecteerd, wordt de mogelijke bedreiging onschadelijk gemaakt.
Dit resulteert in een vangstpercentage van malware dat 65% hoger ligt dan dat van traditionele detectieprogramma's.

Parental Control

Uw kinderen zijn waarschijnlijk echte professionals op het gebied van computers en internet, maar weten ze altijd echt waar ze mee bezig zijn? Daar ligt een taak voor u als ouder. U kunt ze opvoeden in het onder controle houden van hun online-activiteiten, maar daarbij loopt u ook snel tegen grenzen aan. Laat het zware werk dan ook aan BullGuard over! Met deze nieuwe functie, kunt u hun online-activiteiten onder controle houden, zonder hen steeds te bespieden of te hoeven waarschuwen. U kunt planningen instellen voor de tijd dat ze online kunnen zijn, voorkomen dat ze bij dubieuze websites of inhoud terechtkomen en voorkomen dat ze te veel informatie over zichzelf verstrekken.
Kinderen moeten kunnen profiteren van de voordelen die het internet heeft te bieden, maar ze moeten ook worden beschermd tegen de gevaren van het internet.

PC Tune Up

Wanneer u een programma verwijdert, bestaat de kans dat het sporen nalaat in uw systeem, zonder dat u dit in de gaten hebt. Deze resten van programma's kunnen, samen met ongebruikte programma's of digitale items die ruimte in beslag nemen, uw systeem vast laten lopen of vertragen. Om u te helpen dit probleem op te lossen, beschikt BullGuard Internet Security nu over PC Tune Up. Dit is alsof een computerdeskundige voortdurend uw systeem controleert op alles wat de prestaties negatief beïnvloedt. Zodra er een probleem wordt aangetroffen, wordt dit opgelost of krijgt u hulp bij het verbeteren van uw systeem, zodat dit sneller, betrouwbaarder en efficiënter kan functioneren.


Als u merkt dat het opstarten langzamer gaat of het starten van apps of het uitvoeren van programma's op uw pc wordt vertraagd, wordt het tijd dat u PC Tune Up gaat gebruiken! Dit is net zo belangrijk als de servicebeurt die uw auto regelmatig krijgt.

Systeemvereisten

Besturingssysteem: Windows 10 / 8 / 7
Geheugen: 512 MB RAM-geheugen
Vasteschijfruimte: 200 MB vrije schijfruimte
Internetverbinding: Minimaal een inbelverbinding

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
WebwinkelKeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »