• Gratis verzending v.a. € 59.-
 • Voor 17:00 besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis!
 • Retourneren

Gebruikte Computers

5
Sorteren op:

 

Het aanschaffen van een tweedehands computer is een goed idee voor zowel privégebruik als zakelijk gebruik, vooral wanneer je meerdere computers aan moet schaffen. Met name wanneer jouw budget niet toereikend is voor de investering van een gloednieuwe computer. Bij WiKa ICT koop je tweedehands computers die net zo goed werken als een nieuwe, maar dan voordeliger.

De tweedehands computers in onze webshop zijn voor korte tijd gebruikt door een vorige eigenaar. Na een uitgebreide controle en, indien nodig, kleine reparaties verkopen wij deze tweedehands pc’s voor een betaalbaar bedrag. Wij bieden jou daarmee de mogelijkheid om goedkoper een perfect werkende, gebruikte computer aan te schaffen waar je nog jaren mee vooruit kunt. Door het hergebruiken van een tweedehands computer ga je ook nog eens duurzaam te werk.

Waarom een goedkope tweedehands computer kopen?

Een tweedehands computer kopen is een goed alternatief wanneer je niet de hoofdprijs wilt betalen voor een pc. Wij bieden een goedkope tweedehands computer aan van topkwaliteit. Een tweedehands computer van Wika ICT is gecheckt op mankementen en gerepareerd waar nodig, maar ook leeggemaakt en gereinigd, waardoor de tweedehands pc zo goed als nieuw is. Wij maken het mogelijk een tweedehands computer van kwaliteit aan te schaffen voor een lage prijs. Een tweedehands computer kopen bij WiKa ICT biedt dus vele voordelen.

Services bij tweedehands computers

Wij streven ernaar om een tweedehands pc net zo goed te laten werken als een gloednieuwe computer. Op het moment dat de gebruikte desktop werkt als een nieuw exemplaar, maken we de harde schijf leeg en kan de pc verkocht worden. Onze gebruikte computers zijn geschikt voor zakelijk, dagelijks en intensief gebruik. Een tweedehands pc heeft een garantie van 12 maanden, waarvan 3 maanden garantie op de accu. Naast verkoop van verschillende producten, biedt WiKa ICT services voor vrijwel alle ICT gerelateerde artikelen. Je kunt altijd bij ons terecht voor deskundig advies over de aanschaf van ICT-producten. Wat betreft onderhoud en reparatie bieden wij verschillende services, denk onder andere aan:

 • Verwijdering van virussen
 • (Her)installatie van software
 • Reparatie van hardware
 • Data Recovery
 • Het maken van Back-Up’s

Waarop wordt een gebruikte desktop gecontroleerd?

Zoals gezegd, is het ons doel om een gebruikte pc weer als nieuwe computer te laten functioneren. Alle hardware van de gebruikte desktop wordt stuk voor stuk door specialisten nagekeken. Met hardware worden de fysieke onderdelen van de tweedehands desktop bedoeld. Denk hierbij onder andere aan:

 • Het moederbord
 • De harde schijf
 • De videokaart
 • Ventilatoren
 • De accu

Wanneer één van de onderdelen van een tweedehands desktop in erg slechte staat is of niet geheel naar behoren werkt, repareren of vervangen we dit onderdeel.

Onze garantie bij gebruikte computers

Als je bij WiKa ICT een gebruikte computer koopt, ontvang je 12 maanden garantie op de hardware, tenzij anders aangegeven. Mocht het dus zo zijn dat de gebruikte pc die jij hebt gekocht binnen deze garantietermijn een probleem heeft met de hardware, dan wordt dit kosteloos door ons opgelost. Op de accu zit een garantie van 3 maanden. Bij de verkoop van een gebruikte computer is de accu-gezondheid minimaal 70%. Wanneer de gezondheid van de accu binnen 3 maanden onder de 60% geraakt, kun je de accu gratis laten vervangen. Ook is het mogelijk de, bij ons aangeschafte, gebruikte computer binnen een termijn van 14 dagen te retourneren wanneer deze niet aan jouw wensen voldoet.

Zijn onze gebruikte computers refurbished?

Je bent verzekerd van een goed werkende computer voor een voordelige prijs, wanneer je een gebruikte desktop aanschaft via WiKa ICT. Refurbished computers zijn doorgaans op alle aandachtspunten gecontroleerd. Zodoende kun je van ons de kwaliteit van refurbished computers verwachten wanneer je een goedkope computer kiest in onze webshop of winkel.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »