• Gratis verzending v.a. € 59.-
  • Voor 17:00 besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis!
  • Retourneren

Tweedehands i5 laptop

11
Sorteren op:

 

De Core i5 is een van de populairste processoren, en is voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers, studenten en bedrijven ideaal om als tweedehands aan te schaffen. Zeker als je op zoek bent naar een goede tweedehands laptop met een krachtige processor, is een laptop met Intel Core i5 processor een prima laptop. Een i5 laptop is geschikt voor de meeste toepassingen zoals designen, gamen, webbrowsen en alledaagse studie en zakelijke werkzaamheden.

Onze tweedehands i5 laptops zijn direct klaar voor gebruik

Wij bieden een ruim en afwisselend assortiment tweedehands i5 laptops tegen scherpe prijzen en zijn altijd direct klaar voor gebruik.

* Officiële installatie van Windows 10;

* Geïnstalleerd met de laatste Windows update;

* Volledig nagekeken op hardware, software en instellingen;

* 12 Maanden garantie op de laptop.

Voordelen van een tweedehands i5 laptop kopen

Als je een laptop wilt kopen die, naast gewoon gebruik toch iets meer kan, dan is een i5 laptop een perfecte keuze. Wanneer je kiest voor een tweedehands i5 laptop dan ben je bovendien een stuk goedkoper uit. Je geniet van de volgende voordelen:

* Een tweedehands i5 laptop kopen scheelt tot wel 40% op de nieuwprijs;

* De laptop wordt volledig gecontroleerd zodat je verzekerd bent van een goed werkende en schone laptop;

* Je krijgt bij WiKa ICTA op elke tweedehands laptop standaard 12 maanden garantie;

* Een tweedehands laptop kopen is duurzamer in gebruik.

Een tweedehands i5 Windows laptop is bij ons verkrijgbaar in de merken HP, Lenovo en Dell. Daar waar dat nodig is, zijn onderdelen vervangen of gerepareerd, is het geheugen en/of de harde schijf geheel gewist en is de nieuwste software geïnstalleerd.

Onze service bij tweedehands i5 laptops

Wanneer wij een gebruikte i5 laptop verkopen gaat onze service verder dan enkel de verkoop. Bij WiKa-ICT geven wij ook service in:

* Periodieke controle op beveiliging, virussen en gezondheidsstatus;

* Deskundig en onafhankelijk advies geven bij de aanschaf van software en/of hardware passende bij je tweedehands i5 laptop;

* Verwijderen van virussen, spyware en schadelijke software;

* Verwijderde bestanden terughalen met Data Recovery;

* Handmatig of via de Cloud back-ups maken van de opgeslagen gegevens;

* Voor zakelijke gebruikers hebben wij onze zakelijke oplossingen met o.a.:

- door ons beheerde Office 365 & Microsoft Exchange;

- door ons beheerde software- en netwerk beveiliging.

Garantie bij een gebruikte i5 laptop

Alle tweedehands laptops bij WiKa ICT komen als gebruikt bij ons binnen uit de inkoop groothandel voor gebruikte laptops. Wanneer je kiest voor een gebruikte i5 laptop van WiKa-ICT dan krijg je op alle gecontroleerde en geteste laptops 12 maanden garantie en op de accu 3 maanden. Koop je een gebruikte laptop uit de ‘Outlet’ dan ontvang je toch nog altijd 3 maanden garantie, tenzij anders vermeld.

Waarop worden onze gebruikte i5 laptops gecontroleerd?

WiKa-ICT staat voor service en kwaliteit. Dat betekent dat wij, volgens een vaste werkwijze, elke binnengekregen gebruikte i5 laptop uitgebreid controleren zoals je dat bij een i5 refurbished laptop mag verwachten:

* Elke gebruikte i5 laptop krijgt een visuele en interne inspectie, een eerste technische test en een reiniging om na te gaan of de laptop geschikt is voor verkoop;

* Als blijkt dat de gebruikte i5 laptop geschikt is voor de verkoop, dan wordt deze ook aan de buitenkant gereinigd en volgt er een uitgebreide hardware test. Tijdens deze test worden beeldscherm, webcam, touchpad, USB en andere poorten getest. Als er iets niet voldoet aan onze eisen wordt dit vervangen of hersteld;

* Dan gaan we over tot het installeren van Windows 10 en het upgraden van werkgeheugen en opslag (indien nodig). Alle drivers worden, als dat nodig is, bijgewerkt naar de meest recente versie;

* Als laatste testen we de gebruikte i5 laptop enkele keren zodat we zeker weten dat alles ook perfect werkt.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »