• Gratis verzending v.a. € 59.-
  • Voor 17:00 besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis!
  • Retourneren

Tweedehands laptops

39
Sorteren op:
  • Gratis verzending v.a. € 59.-
  • Voor 17:00 besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis!
  • Retourneren
  • Gratis verzending v.a. € 59.-
  • Voor 17:00 besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis!
  • Retourneren

 

Als je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare laptop, dan zijn onze tweedehands laptops wellicht iets voor jou. Onze tweedehands laptops zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zodat je altijd de laptop kunt vinden die het beste bij jouw behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een laptop voor zakelijk gebruik, studie of entertainment, bij WiKa ICT hebben wij voor ieder wat wils. De laptops zijn zorgvuldig gecontroleerd en getest door onze deskundige technici. Je kunt erop vertrouwen dat de gebruikte laptop die je aanschaft naar behoren werkt.

Voordelen van een tweedehands laptop

Het kopen van een tweedehands laptop bij WiKa ICT heeft vele voordelen. Ten eerste is een tweedehands laptop kopen een stuk voordeliger dan het kopen van een nieuwe laptop. Hierdoor kan je flink besparen op de aanschafkosten, terwijl je toch beschikt over een betrouwbare en goed functionerende laptop. Dat is dan ook het tweede voordeel; de kwaliteit van een tweedehands laptop is gegarandeerd uitstekend. Voor een kleine prijs ontvang je een volwaardige laptop. Daarnaast is een tweedehands laptop kopen ook nog eens milieuvriendelijk. Je hergebruikt namelijk de apparatuur, waardoor het niet in de prullenbak belandt.

Onze service bij tweedehands laptops

Bij WiKa ICT kan je rekenen op uitstekende service bij de aankoop van een tweedehands laptop. Mocht je advies nodig hebben bij de aankoop van soft- of hardware, kun je bij onze vakkundige medewerkers terecht. Na de aankoop heb je de mogelijkheid om het product te retourneren binnen 14 dagen, wanneer het artikel je toch niet bevalt. Het product en de verpakking dienen in nieuwstaat te verkeren op het moment van terugkeer. Ook krijg je een garantie op de hardware na aanschaf van een tweedehands laptop. Verder kun je voor het onderhoud en de reparatie van producten bij ons terecht. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

* Opschoning en updates

* Bestrijding van virussen

* Gegevens overzetten

* Reparatie van onderdelen

* Software installatie

Garantie bij een gebruikte laptop

Bij WiKa ICT bieden wij garantie op al onze gebruikte laptops. Wij begrijpen dat het kopen van een gebruikte laptop soms zorgen kan opleveren, maar wij willen jou graag verzekeren dat je bij ons een betrouwbare aankoop doet. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met jouw gebruikte laptop, dan kan je altijd rekenen op onze garantie. Op elke gebruikte laptop zit een garantie van 12 maanden. Er zit 3 maanden garantie op de gezondheid van de accu van de laptop. Mocht de gezondheid binnen 3 maanden na aanschaf dalen tot onder de 60%, neem dan contact op met ons en laat de accu kosteloos vervangen.

Zijn onze gebruikte laptops refurbished?

Een refurbished laptop is doorgaans een tweedehands laptop die waar nodig gerepareerd wordt en opnieuw op de markt is gebracht. Een gebruikte laptop bij WiKa ICT wordt altijd als tweedehands verkocht, en wordt grondig gecontroleerd en getest, zoals je dat ook bij een refurbished laptop kunt verwachten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je bij ons een kwalitatief hoogwaardige gebruikte laptop koopt.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »